Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak istiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

Misyon: Atatürkçü düşünceye sahip, bilimsel, sosyal, toplumun ve insanlığın değerlerine inanan, kültürüne bağlı ve teknolojik yeniliklere açık, insan haklarına saygılı, çevresine ve ülke sorunlarına duyarlı, üretken, ve Boyalı Şöhret Hanım Ortaokulu olmaktan onur duyan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: 2013 SBS sonuçlarına göre bir öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi, iki öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, üç öğrencimiz Anadolu Lisesi dokuz öğrencimizde meslek liselerine yerleşmeye hak kazanmışlardır.

Saatler: 08.50-15.35
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://boyalisto.meb.k12.tr

Adres - Boyalı Köyü. Sinanpaşa / Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Afyonkarahisar İli Sinanpaşa İlçesine bağlı Boyalı Köyündedir.

Adres - Boyalı Köyü. Sinanpaşa / Afyonkarahisar

Ulaşım Okulumuza il merkezinden her saat başında hareket eden dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Afyonkarahisar il merkezine 18 km, Sinanpaşa ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.