23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

26.04.2023 116

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu ve Boyalı Şöhret Hanım İlkokulunun hazırlamış olduğu ortak programda coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar saat 9.30'da bando eşliğinde başladı. Boyalı Sevim Turunç Ortaokulu öğrencilerinden oluşan bando takımı eşliğinde İki okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte köy içerisinde yürüyüş yapılarak bayram coşkusuna tüm halkın katılımı sağlandı. Yürüyüşün artından tören alanına geçildi. Törene tüm köy halkı iştirak ederek tören alanını doldurdular.

Tören saat 10.00'da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Ortaokul Müdürü Sefa BEKAR tarafından yapıldı.

23 Nisan Coşkusu, şiirlerin okunması, ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri gösterileri, anaokulu öğrencilerin sandalye kapma oyunu, ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerin ayrı ayrı yaptığı halat çekme yarışması ile devam etti.

2022-2023Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencilerinin, akademik alanda ve sosyal alanda yapmış olduğu başarılar ödüllendirildi. 

Ödül törenin ardından kutlama programı tamamlandı. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.